Как функционира Avander?

Порталът за резервации Авендер предлага широк спектър от ваканционни имоти в 28 страни в Европа. В нашето предложение на едно място ще намерите в прегледна и обобщена форма ваканционни имоти от редица реномирани европейски агенции. Не само че по този начин порталът Авендер ще ви спести време без да е необходимо да разглеждате уеб страниците на отделните агенции, Avander.euно същевременно ви предоставя възможност лесно да сравнявате предложенията на различни агенции благодарение на обобщената и структурирана форма на информациите на отделните ваканционни имоти.

В портала Авендер по този начин можете бързо да си изберете от прегледното предложение и благодарение на връзката със системите на партньорските агенции удобно и веднага можете да резервирате произволен ваканционен имот ОНЛАЙН.

Порталът Авендер сътрудничи изключително с установени европейски агенции, които имат дълготрайна традиция в областта на отдаването на ваканционни имоти под наем. На всичкото отгоре непрекъснато разширяваме нашата оферта. Целта ни е да ви предложим възможно най-голям избор от ваканционни имоти от най-добрите агенции и пътнически бюра на европейския пазар.

В какво можете да бъдете сигурни при нас:

1. Гаранция за качеството и сигурността на партньорите – сътрудничим изключително с установени и сериозно проверени агенции, които действат на пазара с отдаването на ваканционни имоти под наем повече от десет години, някои и повече от десетки години. Нашите партньори имат договори пряко със собствениците, следователно резервираме без излишни посредници.

2. Гаранция за пряко плащане – резервацията ще е валидна пряко на сметката на агенция, която урежда отдаването под наем на дадения ваканционен имот, следователно не е необходимо да мислите дали парите ще пристигнат редовно там, където трябва!

3. Гаранция за еднакви цени – при нас винаги резервирате за една и съща цена като в агенцията, а то включително възможните отстъпки, ако за дадения период и за дадения ваканционен имот са на разположение такива.

4. Гаранция за асистенция – на разположение сме за вас и след извършването на резервацията, ако имате нужда от съвет, напр. с плащането, или желаете да промените резервацията, обърнете се към нас.

Честите въпроси:

Как да си резервирам ваканционен обект?
Ваканционните имоти в портала Авендер могат да се резервират онлайн. При всеки ваканционен имот на края на страницата ще намерите формуляр за резервация. Изберете дата на пристигане и продължителност на престоя, а в случай, че имотът е свободен, стига само да попълните формуляра за резервация.
Как ще позная дали ваканционният обект е на разположение?
Към всеки ваканционен имот е въведен календар със заетостта, който се актуализира редовно. Актуалното наличието на свободни места се установява посредством въвеждането на дата на пристигане и продължителност на пребиваването във формуляра за резервиране. Ако в дадения период обектът е на разположение, ще се изобрази цената и Вие можете да продължите в ОНЛАЙН резервирането.
Предупреждение: На редица места по време на сезона е възможно да се резервират периоди на пребиваване само от събота до събота.
Може да се случи, че заетостта на някои от датите трябва да се консултира със собственика. В подобни случаи резервацията се означава като "Резервация със запитване" и крайното потвърждение на резервацията ще бъде изпратено след консултация със собственика до 2-3 работни дни.
Как ще установя дали ОНЛАЙН резервацията е извършена успешно?
След успешно извършване на ОНЛАЙН резервация във формуляра за резервиране ще се появи съобщение. Същевременно от нас ще получите имейл с предварително потвърждение на резервацията. Бързо след това посредством имейл от агенцията ще получите окончателното потвърждение с по-нататъшни инструкции.
По какъв начин се плаща при резервиране ОНЛАЙН?
След извършването на резервацията се плаща капаро - обикновено 25-30%, а останалата сума се плаща от 4 до 7 седмици преди настаняването. Конкретните условия на плащане са въведени към всеки един ваканционен обект в частта - ценоразпис. Плащането може да се извърши посредством дебитна/кредитна карта или чрез трансфер на банкова сметка. В случай, че периодът до пристигането е къс, плащането е възможно само чрез карта. Подробни информации ще получите от агенцията по имейл.
Кога ще получа документи по настаняването (адрес на обекта, данни за контакт) към своята ОНЛАЙН резервация?
Точният адрес на ваканционния обект, описание как да го намерите и данни за контакт с отдаващото го под наем лице или с представител на агенцията ще получите по имейл от агенцията заедно с документите по настаняването след плащането на пълната цена, най-късно 2-4 седмици преди настаняването.

Имате ли други въпроси? Пишете ни на: info@avander.eu.

Екипът на AVANDER® Ви пожелава приятно и удобно изкарване на отпуската!


Напишете ни

Въпросите на английски език се обработват с предимство. Благодарим за разбирането. ×